PÉK - CUKRÁSZ - VENDÉGLÁTÓK
FELNŐTTKÉPZÉSI KONFERENCIÁJÁRA
Időpont: 2008. május 7-én (szerda) 1000 órai kezdettel
Helyszín: Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari,
Idegenforgalmi Középiskola, Szakiskola és Kollégium
4400. Nyíregyháza, Krúdy Gyula u. 32.
A Konferencia témája:
„A résztvevők igényeihez igazított felnőttképzés szakmai, intézményi, személyi
és tárgyi feltételei az egész életen át tartó tanulás gyakorlatának elterjedéséhez
a pék, cukrász és vendéglátó szakma területén”
A Konferencia programja:
9.00 – 10.00-ig
Regisztráció
10.00 – 10.30-ig
Megnyitó
Köszöntőt mond:
Váradi Istvánné Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari Idegenforgalmi Középiskola, Szakiskola és Kollégium – igazgatója
Csabai Lászlóné – Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármestere
Szűcs György – IPOSZ elnöke
Bevezető előadások:
10.30 – 12.10-ig
Géresi József – Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Ipartestületek
Kisvállalkozások Szövetségének elnöke; IPOSZ alelnöke –
A határon átnyúló pályázati, együttműködési lehetőségek. Kiállítások, vásárok
Váradi Istvánné – Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari Idegenforgalmi Középiskola, Szakiskola és Kollégium igazgatója – Iskola bemutatása
dr. Kovács Mihályné – A Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség elnökségi tagja, az Ifjú Gasztronómusok tagozatának vezetője – A tagozat, illetve a szövetség iskolában végzett munkájának bemutatása
Lukács Endréné – NSZFI alprojekt vezető
A szakmai vizsgák módszertani kérdései
12.10 – 12.40-ig Büfészünet
12.40 – 13.40-ig
Ipartestületi előadások
Selmeczi László (Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete ügyvezető) – levezető elnök
Pataki János (Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnöke, a UIPCG elnöke)
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének bemutatkozása
Kemény Andrásné (A Kézműves Cukrászatért Alapítvány kuratóriumának elnöke)
A Kézműves Cukrászatért Alapítvány feladatai az egész életen át tartó tanulás segítésében
Andriszál Balázs (cukrász) A képzők és az alapanyaggyártók kapcsolata a minőségi oktatásban
13.40 – 14.30-ig
Ipartestületi előadások
Werli József (Magyar Pékszövetség szakmai titkár)
A sütőipari szakmai érdekképviselet bemutatása, változások a szakmában, feladatok
Dr. Oláh András (Sütőipari Egyesülés igazgató)
Sütőipari szakmai képzés, továbbképzés szakágazati szintű koordinációjának lehetőségei, rendszerszerű kezelése
14.30 – 15.30-ig Konzultáció. Kérdések, válaszok.
A konferencia értékelése. Zárszó.
Varró Zsuzsanna – IPOSZ Kht. ügyvezető igazgató
15.30-tól
Állófogadás a meghívott vendégek részére. Kötetlen beszélgetés.
A konferencia ideje alatt lehetőség van az intézmény bejárására, oktatókabinetek, gyakorlati munkák, kiállítások megtekintésére is!
A konferenciát termékbemutatók és fagylaltkóstoló is színesíti!
A PÉK - CUKRÁSZ - VENDÉGLÁTÓK
FELNŐTTKÉPZÉSI KONFERENCIÁJÁN a részvétel ingyenes!
A Szervezőbizottság tagjai
Váradi Istvánné Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari Idegenforgalmi Középiskola, Szakiskola és Kollégium – igazgatója
Pataki János Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének elnöke, a UIPCG elnöke
Görömbei Sándorné Észak-kelet Magyarországi Cukrász Ipartestület elnöke
Selmeczi László Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete ügyvezetője
dr. Kovács Mihályné A Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség elnökségi tagja
Kemény Andrásné A Kézműves Cukrászatért Alapítvány kuratóriumának elnöke
Werli József Magyar Pékszövetség szakmai titkára
Dr. Oláh András Sütőipari Egyesülés igazgatója
Illés Zoltán IPOSZ elnökségi tag – Országos Szakmai Ipartestületek
Czipa Zsuzsanna IPOSZ gazdasági igazgató
Sarkadi Nagy Emília MV Iparos Újság főszerkesztője
Fekete Zoltán IPOSZ- média kapcsolattartó (Duna TV)
Varró Zsuzsanna IPOSZ KHT. ügyvezető igazgatója
A konferencián való részvételi szándékát
a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével 2008. április 30.-ig
szíveskedjék visszajelezni!
IPOSZ KHT.
1054 Budapest, Kálmán Imre u. 20.
Tel: 06-1-354-3143; 06-1-269-2589 Fax: 06-1-354-3148
Mobil: 06-20-415-77-93
e-mail: varro@iposz.hu; kalna@iposz.hu
Megjelenésére feltétlenül számítunk!
Varró Zsuzsanna
IPOSZ Kht.
ügyvezető igazgató sk.
Jelentkezési lap letölthető:
Jelentkezési lapCukrász.doc